Home > Bine ati venit

Bine ati venit


 

" O femeie fara machiaj este precum mincarea fara sare " , asa a spus filozoful si dramaturgul roman Plautus . Si cine il poate contrazice ?

PENSULELE ! Acestea sunt ustensilele cu care mangaiem chipul destinat transformarii . Fara ele culoarea pierde puterea  iar forma ramane  insensibila la transformare .

Pensulele de machiaj profesionale nu trebuie sa te coste o avere . Dar este obligatoriu sa dureze in timp si sa te ajute in realizarea unui machiaj perfect . In zilele noastre , poti gasi pensule cosmetice prin intermediul magazinelor on-line la un pret mult mai mic decit cele pe care le gasesti in magazinele traditionale de renume . Nu te amagi singura cind cumperi pensule cosmetice : cumpara pensule de calitate indoielnica si va trebui sa ajustezi machiajul cu ajutorul betisorului cosmetic sau a degetelor . Cumpara pensule profesionale si vei vedea diferenta in modul in care iti sta machiajul ! Foloseste pensulele din par natural de la Mon Reve Professionnel !

Am vazut femei foarte frumoase care treceau neobservate ascunzand darul divin in spatele unei expresii sterse , a unei fizionomii decolorate furand celor din jur bucuria de a vedea un chip frumos. Am avut ocazia sa pot vedea si transformarea miraculoasa a unei femei cu trasaturi comune intr-o femeie expresiva , foarte frumoasa .

Da . Frumusetea devine obligatorie . Machiajul s-a transformat intr-o arta , intrand in constiinta tuturor femeilor . Culoarea capata forta iar formele devin mai rafinate . Bineinteles ca pentru a remodela chipul unei femei ai nevoie de multa indemanare si imaginatie .

Dar este oare suficient ? Completarea acestor calitati se face intotdeauna cu produse de calitate .

De aceea am adus in Romania gamele  profesionale Mon Reve Professionnel , Japonesque si Qosmedix , game care se adreseaza atit profesionistilor , cit si femeilor  exigente care doresc sa utilizeze un produs de calitate .

 

 

 
© Copyright Mon Reve Professionnel 2008. All rights reserved
home |  termeni si conditii |  politica de confidentialitate |  politica de returnare |  harta siteului |  contact


Viziteaza magazinul Mon Reve Professionnnel pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii